Artikler  Video  Mer   Events  Spots   Wiki

F.A.Q.

Her finner du svarene på ofte stilte spørsmål.

Hvis du vil sende inn bilder kan du bruke tips oss, uansett om det er til en eksisterende oppføring eller en ny oppføring som du ønsker å legge til.

Merk! Du må kun laste opp bilder du har tatt selv, eller som du har fått tillatelse av eier til å dele med Brettstedet.

Det er foreløpig ikke mulig å laste opp video filer, men en løsning for dette kommer snart. Inntil videre kan du sende oss filer via for eksempel https://www.filemail.com/.

Merk! Du må kun laste opp videoer som du selv har laget, eller som du har fått tillatelse av eier til å dele med Brettstedet.

Dersom du finner feil i en artikkel eller en wiki-side, kan du legge igjen en kommentar direkte på siden. Alternativt kan du bruke kontakt oss siden for å gi beskjed.

Vi har sikkert ikke fått med oss eventet enda. Legg inn en oppføring gjennom Tips Oss siden, så oppdaterer vi eventguiden.

Vi har sikkert ikke fått med oss at det er en park der. Legg inn en oppføring gjennom Tips Oss siden, så oppdaterer vi spotguiden.

Det er mest sannsynlig fordi det ikke er registrert noen skateparker, skatespots eller skateshops der. Legg inn en oppføring gjennom Tips Oss siden, så oppdaterer vi spotguiden.

Dersom oppføringen ligger aktiv har vi har sannsynligvis ikke fått med oss at parken er revet. For å holde spotguiden oppdatert for hele landet er vi avhengig av at noen sier fra når det skjer vesentlige endringer. Si fra gjennom Tips Oss siden, så oppdaterer vi spotguiden. Når parker forsvinner blir oppføringene arkivert. Informasjon, bilder og referanser vil dermed fremdeles være tilgjengelig i encyclopedia, men skal være tydelig merket med at de ikke eksisterer lengre.

Brettstedet bygger videre på databasen fra The Justme Website, som var et nettsted tilgjengelig kun på engelsk. Det jobbes kontinuerlig med å oversette resterende innhold til norsk.

Ta kontakt så skal vi se om vi kan svare.