Artikler  Video  Mer   Events  Spots   Wiki

Cookiepolicy

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Brettstedet bruker informasjonskapsler til to formål.

Tjenester:

Enkelte funksjoner krever en informasjonkapsel for å huske informasjon om deg. Et eksempel på bruk av slike informasjonskapsler er at svaret lagres i et år dersom du trykker "Godkjenn" i varslet om personvern som dukker opp nederst på siden, slik at du ikke trenger å godkjenne hver gang du laster en side.

Enkelte sider på Brettstedet inkluderer video fra YouTube, Vimeo, Facebook og andre kilder.

Enkelte sider på brettstedet inkluderer "Like" knapp og kommentarfelt fra Facebook. Facebook bruker informasjonkapsler i sine tjenester. Les mer om informasjonkapsler hos Facebook her.

Webanalyse:

Brettstedet bruker Google Analytics for webanalyse slik at vi kan forbedre tjenestene og innholdet, men anonymiserer ip-adressen før data lagres slik at det ikke er mulig å identifisere deg som person. Data som lagres er for eksempel; hvilke sider som besøkes, hvor besøkene kommer fra, varighet på besøket, hvilken nettleser som benyttes og lignende. Du kan lese mer om personvern hos Google her.

Mer informasjon:

Les mer om håndtering av informasjonskapsler generelt hos Nettvett her.