Artikler  Video  Mer   Events  Spots   Wiki
Annonse


Rekkevidde:
Illustrasjonsbilde.
Åpner utendørs idrettsanlegg

Stavanger kommune åpner utendørs idrettsanlegg etter hvert som idrettslagene er klare til å starte organisert aktivitet innenfor de retningslinjene helsemyndighetene har gitt.

Illustrasjonsbilde.
Utendørs idresttsanlegg åpnes igjen

Ullensaker kommune har i samråd med Ullensaker idrettsråd, vedtatt å åpne alle utendørsanlegg.


Illustrasjonsbilde.
Gla nyhet til fotballspillere, skatere og idrettsglade

For en uke siden vedtok Elverum kommune å stenge all bruk av treningsparker, lekeplasser og idrettsbaner. Nå lemper de litt på reglene, og tillater begrenset bruk.

Illustrasjonsbilde.
Kristiansand Kommune åpner alle utendørs idrettsanlegg

Etter anbefaling fra Helsedirektoratet, Norges idrettsforbund og kommuneoverlege Dagfinn Haarr åpner Kristiansand kommune alle utendørs idrettsanlegg, forteller Lisan Gjendem i Kristiansand Kommune idag.

Illustrasjonsbilde.
Åpner for begrenset aktivitet

Drammen kommune åpner utendørs idrettsanlegg for begrenset aktivitet. Vi ber om alle brukere om å følge retningslinjene og vise hensyn.


Illustrasjonsbilde.
Trondheim kommune gjenåpner sine utendørs idrettsanlegg

Fra torsdag morgen gjenåpner Trondheim kommune sine utendørs idrettsanlegg, i tråd med helsemyndighetenes råd. Fortsatt gjelder strenge regler. Treningsgruppene kan ikke bestå av flere enn fem personer, og det skal være minst to meter mellom hver enkelt deltaker.

Illustrasjonsbilde.
Åpner for bruk av utendørs idrettsanlegg

I tråd med helsemyndighetens råd åpner Melhus kommune opp for uorganisert aktivitet (egentrening) på utendørs idrettsanlegg. Men fremdeles gjelder strenge regler.

Illustrasjonsbilde.
1 april vi åpner våre utendørs idrettsanlegg

Horten kommune har valgt å åpne idrettsanlegg utendørs for trening med forutsetning om å unngå fysisk kontakt og at alle følger smittevernreglene. Vi ber alle respektere de generelle rådene fra myndighetene om å unngå nærkontakt og holde avstand til hverandre. Vær fysisk aktiv, og hold avstand til hverandre.


Illustrasjonsbilde.
Åpning av utendørs idrettsanlegg for egenaktivitet

Fysisk aktivitet er viktig for alle og når vi nå går mot vår og lysere tider åpner Indre Østfold Kommune for litt utendørs fysisk aktivitet.

Illustrasjonsbilde.
RIP i fred Jeff Grosso

I dag har Thrasher den forferdelige oppgaven å si et hjerteskjærende farvel til en elsket vertikalist, kommentator og venn av bladet Jeff Grosso.


Illustrasjonsbilde.
Skateline 31-03-2020 Episode

Chris Joslin El Toro Tre, Louie Lopez FA, Chase Webb, Jarne Verbruggen, Mathias Torres

Illustrasjonsbilde.
World View: Skateboarding i Sveits

En sjekk fra Sveitserne.

Illustrasjonsbilde.
Jeff Grosso R.I.P. 1968-2020

Den legendariske 80-talls vert skateren og verten for Vans Love Letters to Skateboarding gikk bort i sitt hjem i dag (1968-2020).


Annonse