Artikler  Video  Mer   Events  Spots   Wiki
Annonse
Norsk English

Nytt skateboard merke fra Drammen

Drengen Skateboards er et nytt skateboardmerke fra Drammen.

Gründer Mats Engen med en blunt fingerflip to fakie i skateparken på Tjøme. Bilde: Skjermdump.


Skrevet av: Tommy Jørgensen
Publisert: 7/31/2020 | Oppdatert: 7/31/2020


Mats Engen vokste opp på Konnerud i Drammen, og begynte å skate når han var eleve år gammel. Et brett fra leketøysbutikken BR med flintstein på tailen gav gnist til brettlek helt til den var brukt opp, og det var først når han fikk et ordentlig skateboard av tremenningen Joakim Haugerud at interessen virkelig ble vekket til liv.

Fjorten år senere er han fremdeles lidenskapelig interessert i skateboard, og selv om han gjerne skater parkene hjemme i Drammen, er han også glad i å reise til andre steder for å skate. Oftest finner man han i skateparken på Tjøme, som er en av favorittparkene hans, ettersom de har alt fra street til vert. Men flere andre spots og parker rundt i landet er selvsagt med i de mange editene han har laget de siste årene.

    Les mer: Mats Engen

Nå har Mats Engen bestemt seg for å følge drømmen om å være med på å bidra til det norske skateboard-miljøet, og har startet Drengen Skateboards, som er et nytt skateboard merke basert i hjembyen Drammen.

    Les mer: Drengen Skateboards

I tillegg til å drive firmaet, skater Mats Engen for også det nye merket. Med seg på teamet har han så langt Emil Flaterås.

Navnet Drengen Skateboards kommer fra et kallenavn Mats Engen selv har brukt lenge. Han kalte seg i utgangspunktet Dr. Engen, men valgte å dra det sammen når han fant ut at drengen var det danske ordet for gutt, og syntes det var passende. Emil Wiberg har hjulpet til med design av logoen

I første omgang er det nå gensere og t-skjorter som er tilgjengelig for bestilling gjennom merkets Instagram-konto, og kvaliteten på plaggene er i følge Mats Engen helt rå.


Brett skal lanseres etterhvert. Shapes og graphic er klart, og det er bestilt plater som skal testes og kvalitetssikres av teamet før de blir tilgjengelige for salg.

Se klærne og et kort klipp med Drengen teamkjørerne under.

Se dette innlegget på Instagram

Da har jeg sluppet t-skjorter og gensere med helt rå kvalitet!🙌 Dette er laget for skatere og kvaliteten er ikke noe å lure på💯 Om du Skater eller ikke, dette er noe du bare må ha🥇 Dm meg om du har lyst til å handle t-skjorte (r) eller genser (e)🙌🛹 T-skjorte 199,- kr Genser 349,- kr #norge #drengenskateboards #kolleksjon

Et innlegg delt av Drengen Skateboards (@drengen.sktbs)Se dette innlegget på Instagram

Drengen Skateboards🥇 #tjømeskatepark #skateboardingeverydamnday

Et innlegg delt av Drengen Skateboards (@drengen.sktbs)
   
 Drengen Skateboards 
         #norge 


Bidra


KommentarerAnnonse


Relaterte artikler
Illustrasjonsbilde.
Nytt skateboard merke fra Drammen

Drengen Skateboards er et nytt skateboardmerke fra Drammen.Annonse