Artikler  Video  Bilder   Events  Spots   Wiki

Annonse

Norsk English
Denne artikkelen er foreløpig bare tilgjengelig på engelsk!
Hell of a Paradise 2018 Results and Footage

In honor of Mark G and the historic Y-Ramp contest of yesteryear, Thrasher teamed up with adidas to bring the contest back to the beach. The channel claimed a few bodies, Pabich took home the top spot and the G-Man brought down the house.

Published: 4/27/2018

Videos
Results

1st Roman Pabich
2nd Alex Sorgente
3rd Heimana Reynolds
4th Willy Lara
5th David Gonzalez
6th Chris Russell
7th Ronnie Sandoval
8th Pedro Delfino
9th Raven Tershy
10th Raney BeresAnnonseRelaterte artikler
Illustrasjonsbilde.
Sean Cliver Crailtap Mini Top 5 Intervju

Sean Cliver gets way too serious about skateboard graphics, art composition and self promotion. Learn about the author of Disposable and his Top 5 graphics (for today).

Illustrasjonsbilde.
Teaser: Encore

Primitives andre full lengder Encore har sin verdenspremier den 15. november på The Montalban Theater i Hollywood, California, USA.

Illustrasjonsbilde.
Tampa Am 2019 Kairi Netsuke video

Kairi blåste akkurat bort 250 av de beste amatørene i verden, og nå er navnet hans på vinnerlisten ved siden av legender som Donny Barley, Luan Oliveira, Nyjah Huston, og så mange flere. Gratulerer!


Illustrasjonsbilde.
Tampa Am 2019 Finals video #2

Tampa Am 2019 lever opp til hypen og gir oss det vi kom for. Det beste innen amatør skating, gode venner, hygge, og håpet om at det forsetter evig. Yeah Tampa!

Illustrasjonsbilde.
Tampa Am 2019 Finals video #1

Det 26. årlie Tampa AM var enda mer sinnsykt en de forrige. Japan eide nesten hele konkurransen, sammen med rippere fra hele verden. Woody kom ikke til finalen så han kunne legge seg tilbake og se hele eventet og stille noen vikige spørsmål.

Illustrasjonsbilde.
Tampa Am 2019 Best Trick video

Vi er nok en gang i solfylte Tampa, Florida for en av de mest berømte eventene i skateboarding, Tampa AM! På torsdag var det practice og etterpå, holdt The Boardr en cash for triks konkurranse over hos seg. Følg med for mer sinnsyk skateboarding direkte fra USA.


Illustrasjonsbilde.
Exposure Skate 2019 video #2

Nok et flott år for vennene våre på Exposure Skate som organiserer verdens største kvinnelige konkurranse i Vans skatepark i Huntington Beach, CA. Sjekk recapen av skatere i alle aldre som ripper parken! Exposure Skate er en ideell begivenhet for skateboarding for kvinner, som er dedikert til å gi kvinnelige skatere en mulighet til å lykkes, samtidig som de skaffer penger til overlevende av vold i hjemmet.

Illustrasjonsbilde.
WBATB 2019 runde 1 Liv Lovelace mot Samarria Brevard

Sydney, Australias Liv Lovelace møter Riversides Samarria Brevard i den siste kampen i WBATB runde 1. Vinneren vil møte det filipinske fenomenet Margie Didal i runde 2.

Illustrasjonsbilde.
Tampa Am 2019 Concrete Jam Resultater

Her er resultatene fra concrete jam under Tampa Am.


Illustrasjonsbilde.
Skate Hoarders sesong 2 episode 2 Mackenzie Eisenhour

Mackenzie Eisenhour er en erfaren skribent og intervjuer som har jobbet i skateindustrien i nesten 20 år nå.

Illustrasjonsbilde.
Tampa Am 2019 Resultater og Footage

Her er finaleresultatene og footage fra årets Tampa Am i Florida.

Illustrasjonsbilde.
Tampa Am 2019 Semi-Finale Resultater

Petter Brunvatne kom seg ikke videre til finalen i Tampa Am. Her er resultatene fra semi-finalen.


Illustrasjonsbilde.
Tampa Am 2019 Concrete Jam Video

I tillegg til den gærne skatingen i inneparken, er det en enda mer sinnsyk event i betongbowlen utenfor. Desverre måtte de slutte tidlig på grunn av en forferdelig slam fra Clint Beswick som måtte fraktes til sykehuset. Bli bra snart Clint!

Illustrasjonsbilde.
Tampa Am 2019 Semi-Finale + Finale Live Stream

Det er siste dagen av det 26. årlige Tampa Am og bare 32 skatere av de opprinnelige 250 er igjen i jakten på den ultimate titlen i amatør skateboarding.

Illustrasjonsbilde.
WBATB 2019 runde 1 Jaguariunas mot Guarujás

Brasil er i huset når Jaguariunas Marina Gabriela kjemper mot Guarujás Karen Feitosa. Bem vindo til WBATB runde 1.Annonse